Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMPINGSTANDPLAATSEN

Kom aan de kust kamperen op camping Le Boudigau in Landes en zet uw tent, caravan of kampeerauto neer op een van onze standplaatsen. Ontdek midden in Baskenland de eenvoudige geneugten van de camping in een uitzonderlijke en bijzonder verzorgde omgeving. Met haar vele eiken en dennenbomen is dit de ideale omgeving voor uw volgende vakantie.

Ontdek op een steenworp afstand van de Atlantische oceaan de 25 standplaatsen van de camping en laat u bekoren door de prachtige natuur van deze locatie. In Labenne-Océan kunt u van uw vakantie genieten op een van onze comfortabele en afgebakende standplaatsen met zon of schaduw. U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit. Dichtbij vindt u twee sanitairgebouwen (toiletten, douches, wasbakken en babybadje) die voor alle gasten van 7h.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Om veiligheidsredenen is het aantal personen op elk perceel beperkt tot 6. De afmetingen zijn verschillend, maar u kunt op elke standplaats ook uw auto kwijt. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op uw standplaats terecht. U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van vertrek de camping vóór 12.00 uur te verlaten. 

7.7
10

Note moyenne
sur 625 avis

Voir les avis