Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

VOORZIENINGEN

Voorzieningen op camping Le Boudigau

Waterplezier gegarandeerd in het hele seizoen dankzij ons verwarmd binnenzwembad en een verwarmd waterpark met een glijbaan van 130 m2, waterglijbanen, een solarium of een pierenbad met kinderspelen; aan de wensen van elk gezinslid is gedacht. Ontspan op uw ligstoel onder de Baskische zon, terwijl uw kinderen zich te goed doen aan waterspelletjes, om vervolgens met z’n allen van de pentaglisse te gaan. Plezier gegarandeerd!

Ontdek ook onze levensmiddelen- en restauratieservice met bar, restaurant, snackbar/afhaal en minisupermarkt. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), het jeu-de-boulesterrein, enz. Camping Le Boudigau in Landes is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.

7.7
10

Note moyenne
sur 625 avis

Voir les avis